• پیشنیاز نصب
  • دانلود زی فریم
  • پیکره بندی پایگاه داده
  • راهنمای نصب زی فریم

برای نصب زی فریم و کار با آن، به نصب سه نرم افزار (با پیکره بندی ذکر شده) با ترتیب نصب زیر نیاز است : 

  1.  نرم افزار SQLServer مایکروسافت ورژن 2012 و یا ورژن های بالاتر (می توان از نسخه اکسپرس نیز استفاده کرد). لازم است که SQLServer حتما در حالت mixed mode نصب شود (یعنی برای کاربر SA پسورد گذاشته شود)

  2. نرم افزار توسعه جاوا JDK (java development kit) ورژن 8 و یا نسخه های بالاتر

  3. نرم افزار محیط توسعه برنامه های جاوا NetBeans نسخه 8.1 و یا بالاتر (حتما زمان نصب وب سرور، Glassfish نیز نصب گردد)

تمامی نرم افزارهای فوق از طریق وبسایت های ایرانی قابل دانلود و نصب است.

برای دانلود زی فریم به وبسایت Zfapp.ir مراجعه کنید و در قسمت دانلود نرم افزار، IDE و Workspace را دانلود نمایید.

نشانی صفحه دانلود :

صفحه دانلود محصول در وبسایت زی فریم

زی فریم

بعد از دانلود و خارج نمودن فایل های workspace و IDE از حالت فشرده، هر دو فایل را داخل یک پوشه قرار دهید. در مرحله بعد لازم است که پیکر بندی بانک اطلاعاتی صورت گیرد.

زی فریم برای عملکرد صحیح نیاز به سه بانک اطلاعاتی مجزا دارد:      
    1. بانک اطلاعاتی مدیریت تیم توسعه (ZIDEDB به عنوان یک نام برای این بانک اطلاعاتی پیشنهاد می شود)
    2. بانک اطلاعاتی موتور زی فریم (به عنوان مثال Accounting_MD که MD مخفف Metadata است)
    3. بانک اطلاعاتی پروژه مورد نظر (به عنوان مثال Accounting برای یک نرم افزار حسابداری )
برای اتصال به بانک اطلاعاتی و ساخت بانک های اطلاعاتی می توان از نرم افزارSQL Server Management Studio استفاده نمود (دریافت و نصب این نرم افزار در بسیاری از وبسایتهای ایرانی امکان پذیر است.)محیط توسعه نرم افزار SQL Server Management Studio در تصویر زیر نشان داده شده است.
زی فریم
برای ساختن یک دیتابیس جدید ابتدا پنجره نوشتن کوئری در دیتابیس را با استفاده از گزینه New Query باز کنید:
زی فریم
سپس دستورات زیر را درون آن نوشته و بر روی دکمه Execute کلیک کنید تا دستور ساخت دیتابیس اجرا شود:
create database ZIDEDB create database Accounting create database Accounting_MD
زی فریم
با اجرای این فرمان، سه بانک اطلاعاتی در نرم افزار SQLServer با نام های ZIDEDB، Accounting و Accounting_MD ساخته خواهد شد.
همانطور که گفته شد، زی فریم برای کارکرد صحیح به سه بانک اطلاعاتی نیاز دارد، با این حال در پروژه های کوچک، استفاده از یک بانک اطلاعاتی مشترک برای پروژه و موتور زی فریم پیشنهاد می شود.
پس از دانلود پوشه مورد نظر و خارج کردن آن از حالت فشرده، با کلیک بر روی فایل ZIDEEE نرم افزار اجرا می شود. لازم به ذکر است که نرم افزار ZFrame نیاز به نصب ندارد و به صورتPortable قابل اجرا است.
زی فریم
این برنامه در اولین اجرا نیاز به ریجستر کردن دارد (به دلیل رایگان بودن این نرم افزار، رجیستر کردن آن نیز رایگان است.)
زمانی که کاربر با پنجره ای مانند تصویر زیر مواجه شود، باید پس از وارد کردن اطلاعات اولیه (نام، شرکت و ایمیل خودتان را به دلخواه وارد کنید) بر روی دکمه Online Registration Key کلیک نماید.
زی فریم
با این کار نرم افزار کد فعال سازی را از سرور دریافت کرده و در قسمت متن پایین صفحه وارد می کند ( برای رجیستر کردن، از سرویس های فعال سازی موجود در سایت نیز می توانید استفاده کنید) با کلیک بر روی دکمهOK (در صورتی که اطلاعات مربوط به فعال سازی درست باشد)، گزینه ی جدیدی با نام Define Database (ZIDE) نمایان می شود.
زی فریم
بر روی دکمه Define Database (ZIDE) کلیک کنید تا بتوانید بانک اطلاعاتیZIDEDB (که پیش از این در بانک اطلاعاتی تیم توسعه تعریف شده است) را به IDE معرفی کنید. در پنجره جدید باز شده، در صورتی که بانک اطلاعاتی پروژه SQL Server است، بر روی Microsof SQL Server کلیک کنید.
زی فریم
پس از انتخاب گزینهMicrosoft SQL Server ، پنجره ای با نام Connection Properties باز می شود که در آن نحوه ی ارتباط با بانک اطلاعاتی را تعریف خواهیم کرد.
زی فریم
User name و password تعریف شده هنگام نصب SQLServer و دیگر اقلام اطلاعاتی را همانند تصویر زیر در این پنجره وارد کنید.
زی فریم
برای بررسی صحت اتصال به بانک اطلاعاتی بر روی دکمهTest Connection کلیک نمایید. مشاهده پنجره زیر بیانگر آن است که اتصال به بانک اطلاعاتی بدون هیچ مشکلی برقرار شده است.
زی فریم
با کلیک بر روی دکمهOK ، پنجره ای دیگر باز می شود، که در این پنجره نیز باید بر روی دکمهOK کلیک شود. حال گزینه Create Database ZIDE در پنجره ZIDE Licence Management ظاهر می شود.نکته بسیار مهم: ضروری است تا اولین برنامه نویسی که در تیم توسعه اقدام به نصب زی فریم می کند، حتما بر روی دکمه Create Database ZIDE کلیک نماید تا جداول مورد نیاز برای کار با زی فریم ساخته شود.پس از ساخته شدن این جداول، نیازی نیست تا دیگر برنامه نویسان از این دکمه استفاده کنند و تنها کافی است بر روی دکمهOK کلیک نمایند.
زی فریم
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می گردد، فرم لاگین در این مرحله باز خواهد شد. در زی فریم یک کاربر پیش فرض با نام کاربریAdmin و کلمه عبور 123456 برای ورود به سامانه تعریف شده است تا توسعه دهنده بتواند با استفاده از آن وارد نرم افزار شود. از این مقادیر استفاده کرده و وارد برنامه شوید.
زی فریم
پس از وارد کردن این اطلاعات و کلیک بر روی دکمه Login، برنامه ZIDE با موفقیت اجرا خواهد شد.
زی فریم
best tracker