• پرتال مشتریان
  • تلفن : 23 ، 21 ، 22885320-021

داده و گزارش

در سامانه های نرم افزاری سازمانی ، مالی ، اجتماعی و برخی دیگر از سیستم ها از این جنس اطلاعات مهمترین بخش از برنامه میباشد و نحوه نمایش ، به کارگیری و همچنین ثبت و ضبط اطلاعات میتواند باعث تمایز نرم افزار ها از یک دیگر باشد ، با تجربیات کسب شده در انجام بیش از صد ها پروژه زیر ساخت نرافزاری زی فریم این امکان را به کابران میدهد که به صحیح ترین شکل ممکن داده ها را مدریت کنند و همچنین بتوانند بر اساس نیاز گزارشات متنوع تولید نمایید.

007-business-report

موتور گزارش‌ساز

زی فریم برای تولید گزارش از ابرار های همچون استیمول سافت ، گزارش ساز جسپر و همچنین اکسل ماکروسافت استفاده می کند.
استفاده از این ابزار ها به توسعه دهنگان این امکان را میدهد که بتولنند به سادگی و سهولت گزارشات مورد نظر خود را توسعه دهند و همچنین قابلیت به کارگیری گزارشات تولید شده با این ابزار ها ب را برای به کارگیری مجدد در بستر زی فریم را داشته باشند ، برای مثال اگر شما در پروژه ای از این ابزار ها استفاده کرده باشید میتوانید به سادگی دوباره از این فایل های گزارشی در بستر زی فریم استفاده نماید .
زی فریم برای تولید گزارش این سازگاری را دارد که به برنامه نویسان میتوانند از ابزار های تولید توسط شرکت های تولید کننده محصولات گزارش ساز مانند استیمول سافت ریپورت سویت stimulsoft report suite و jasper studio برای تولید گزارش کمک بگیرد .

004-checklist

اعتبار‌سنجی داده‌ها

اعتبار سنجی داده به معنی بررسی داده های ورودی جهت صحت نوع و مقدار آنها ، قبل از انجام هر کاری به روی آنهاست .
” داده های ورودی” معمولا به داده های ورودی از فرم ها گفته می شود که توسط کاربران ارسال شده اند . اما می توانند از منابع دیگری مانند خوراک RSS ، درخواست های AJAX یا سایر فراخوانی های API نیز باشند .
چند نمونه از اعتبار سنجی را در زیر به شما معرفی می کنیم :

  • بررسی فیلدههای الزامی جهت خالی نبودن
  • بررسی فیلد شماره تلفن جهت وجود فقط کاراکترهای عددی در آن
  • بررسی صحت کد ملی وارد شده توسط فرمول اعتبار سنجی کد ملی
  • بررسی اینکه یک فیلد کمتر از صفر نباشد
    در زی فریم این امکان وجود دارد که داده های ورودی از تمامی درگاه ها قایلیت اعتبار سنجی داشته باشند ، این امکان سازکار با مفاهیم regular expression می باشد .
    این قابلیت در کنترل های فرم ها و همچنین ورودی سرویس ها موجود میباشد .
003-arrow

ورودی و خروجی

مدریت کردن داده های ورودی در یک سیستم میتواند از طریق فرم ، سرویس ، فایل باشد زی فریم ابزار های را در اختیار توسعه دهندگان قرار میدهد که بتوانند از تمامی روش های فوق داده ها را در یافت نمایند و همچنین قابلیت خروجی نیز میتواند تمامی موارد ذکر شده باشد مانند فرم ، سرویس و فایل ، در نتیجه زی فریم قایلت ارائه اطلاعات در تمامی موارد را دارا میباشد

006-cloud-server

وب سرویس

زی فریم به عنوان یک پلت فرم که توانایی توسعه نرم افزار را در لایه های مختلف به توسعه دهنگان میدهد این قابلیت را دارد که بتوان با آن وب سرویس تولید نمود و همچنین از وب سرویس های بیرونی استفاده کرد
در زی فریم به سادگی می توان وب سرویس های مبتنی بر REST و SOAP را استخراج نمود و همچنین قابلیت به کارگیری از سرویس های REST و SOAP موجود میباشد

005-web-services

پشتیبانی و توسعه‌ داده

زمانی که شما با بانک های اطلاعاتی کار میکنید با مواردی همچون خطا ، بهینگی کارکرد ، تغییرات ساختار مواجه میشود زی فریم این قابلیت را دارد که داده های ورودی و خروجی بر اساس کوری و پرسوجو ها را پردازش نماید و در نتیجه با ابزاری هوشمند اطلاعات را دسته بندی کند و پیشنهاد های را در راستای بهبود کارکرد با بانک اطلاعاتی به برنامه نویسان بدهد

موبایل

یکی از مهمترین دغدغه های تولید کنندگان نرم افزار های تحت موبایل لایه زیر ساخت و بک اند میباشد ، با استفاده از زی فریم میتوان در لایه مدیریت سرویس ، موارد مورد نیاز را پیاده سازی کرد و همچنین کد های رابط را در راستایی به کارگیری سرویس های تولید شده از زی فریم گرفت (زی فریم کد های واسط برای استفاده از سرویس را خودش تولید میکند) و از این کد های در برنامه های مورد نظر استفاده نمود

006-cloud-server

وب سرویس

تولید سرویس های رست مبتنی بر مفاهیم همچون JWT میتواند کار دشوار و همچنین زمان بری باشد، زی فریم این امور را تسهیل کرده و مواردی همچون امنیت ، کارایی ، مانیتورینگ را به توسعه دهندگان موبایل میدهد

002-layer

Service Code Exposer

تولید کد های واسط برای استفاده از سرویس های موجود بر اساس ساختار ورودی و خروجی سرویس بخشی از توانمندی زی فریم میباشد که سازکار با محیط های توسعه همچون react , angular و VUE میباشد

رابط کاربری

زی فریم این قابلیت را دارد که تمپلیت های مورد نیاز در فریم ورک های تولید نرم افزار موبایل تولید نماید و کاربر با استفاده از این تمپلیت های زمان کمتری را صرف ساخت نرم افزار کند .

001-input

فرم ساز موتور اجرایی

ساخت فرم همیشه یکی از بزرگترین چالشهای موجود در تولید سامانه های نرم افزاری میباشد زی فریم این قابلیت را دارد که بتوان با آن فرم های پیچیده ، فرم های تو در تو ، فرم های جستجو ، فرم های Master Child ، فرم های قابل تکرار و فرم های پایه گزارش را تولید نمود

002-layout

توسعه روکش فرم ها

بنا به در خواست کاربری چیدمان کنترل ها در فرم و ساختار فرم ها میباست تغییر پذیر باشد، در زی فریم این قابلیت وجود دارد که فرم های تولید شده توسط ماشین د به صورت HTML و CSS در اختیار طرح قرار بگیرد و طراح نرم افزار به هر صوت که تمایل دارد تغییر دهد . در نتیجه زیبایی فرم های میتواند تا هر سطح از انتظار کاربر تغییر پذیر باشد .

003-controller

کنترل پیشرفته

در زی فریم 27 نوع کنترل به همراه سفارشی سازی هرکدام از این کنترل ها در اختیار توسعه دهنگان قراگرفته است البته این قابلیت نیز وجود دارد که کاربران بتوانند خودشان کنترل های جدیدی نیز تولید نمایند .

004-connection

موتور اجرایی

مهمترین بخش زی فریم موتور اجرایی آن میباشد که تمامی کار های اعم از ساخت فرم ، ساخت سرویس ، مدیریت دسترسی به فرم ها ، منو ها ، اطلاعات ، ایجاد و بارگزاری گزارش را این موتور اجرایی بر عهده دارد
موتور اجرایی زی فریم در تکنولوژی های همچون جاوا ، دات نت ماکروسافت ، PHP ، GOLang موجود میباشد که بر اساس نیاز کاربران در اختیارشان قرار میگیرد .

امنیت

امنیت امروزه جزولاینفک نرم افزار میباشد شما اگر بهترین نرم افزار را تولید بکنید که فاقد امنیت باشد نرم افزار شما هیچ ارزشی ندارد در نتیجه پیاده سازی موارد امنیتی و استاندارد های امنیتی بسیار پر اهمیت میباشد ، زی فریم به عنوان یک بستر تولید نرم افزار این قابلیت را دارد که شما بتوانید تمامی موارد امنیتی را که مد نظر دارید را پشتیبانی نماید و همچنین گواهی نامه های امنیتی را میباست نرم افزار شما داشته باشد را اخذ نماید

001-warning

xss prevention

برنامه‌های کاربردی از نظر پیچیدگی اسکریپت‌نویسی متقابل می‌توانند چالش برانگیز باشند. بنابراین، ایمن‌سازی آن‌ها در برابر حملات اسکریپت‌نویسی متقابل (XSS) دشوار است. اما با اقدامات پیشگیرانه مناسب، می‌توانید برنامه وب خود را از این حملات محافظت کنید.

  • باید ورودی دریافت شده از سمت کاربر را فیلتر کنید.
  • در خروجی، داده‌های خروجی را کدگذاری کنید تا با پیاده‌سازی ترکیبی از کدگذاری HTML ، URL ، جاوا اسکریپت و CSS ، آن‌ها را از فعالیت بازدارید.
  • با استفاده از ابزارهای اسکنر آسیب پذیری وب‌، می‌توانید برنامه وب خود را برای آسیب‌پذیری‌های احتمالی XSS اسکن کنید.
  • پیاده‌سازی header مناسب و مسدود کردن XSS در پاسخ‌های HTTP که انتظار نمی‌رود شامل HTML یا JavaScript باشد و مطمئن شوید که مرورگرها پاسخ مورد نظر را اجرا می‌کنند.
  • همچنین می‌توانید سیاست امنیت محتوا (CSP: Content Security Policy) را برای مهار تأثیر مخرب هر گونه آسیب‌پذیری دیگر XSS پیاده‌سازی کنید.
    زی فریم تمامی موارد فوق را در درون خود دارد و کاربران و توسعه دهنگان دغدغه من باب موارد فوق نخواهند داشت
002-access-control

کنترل دسترسی

لصطلاح کنترل دسترسی مدتها بصورت مفهومی مبهم مطرح می گردید. گاهی بعنوان کنترل دسترسی به یک سیستم از طریق منابع خارجی تفسیر می شد، مثل کنترل کردن روند ورود کاربران برای دسترسی داشتن به سرور و یا دسکتاپ. بدین طریق به این اصطلاح بعنوان روشی برای تایید و اهراز هویت کاربران نگاه می شد، درحالیکه مبحث اهراز هویت کاملا مستقل می باشد.
اصطلاح کنترل دسترسی در واقع به کنترل بیشتر بر روی دسترسی به منابع سیستم اشاره دارد یعنی فرض را بر این می گذاریم که هویت کاربر مورد تایید قرار گرفته است و اکنون چگونگی نحوه دسترسی کاربر به منابع باید کنترل گردد.
در روش کنترل دسترسی مبتنی بر نقش، حق دسترسی ها بستگی به عملیاتی دارد که کاربران در سازمان می توانند انجام دهند. در این مدل مجوز ها به نقش های تعریف شده اختصاص داده می شوند و سپس نقش هر کاربر در سازمان مشخص می گردد. به عنوان مثال کاربر حسابدار یک شرکت، نقش حسابداری به او انتصاب داده می شود از این طریق کاربر می تواند از مجوزهای تعیین شده برای نقش حسابدار ، استفاده نماید .بدین ترتیب اگر شرکت دارای چند حسابدار هم باشد، همه آنها دقیقا حق دسترسی های یکسانی خواهند داشت، نه بیشتر و نه کمتر.
کنترل کاربران در این مدل به سادگی امکان پذیر است، چرا که می توان به کاربران تنها با انتصاب نقش جدید و یا انتقال به نقش دیگر، حق دسترسی های جدید داد. از طرفی با اختصاص دادن یک مجوز جدید به یک نقش و یا گرفتن مجوزی از یک نقش، تمامی کاربرانی که آن نقش به آنها انتصاب داده شده است، موقعیت جدیدی در مورد حق دسترسی ها پیدا می کنند.

003-database

لایه دسترسی به بانک اطلاعاتی

سيستم بانك اطلاعاتي يا پايگاه داده (Data Base) به طور عمومي يك سيستم كامپيوتري نگهداري ركوردها مي باشد. بانك اطلاعاتي را مي توان به عنوان قفسه بايگاني الكترونيكي در نظر گرفت كه مخزني براي فايل داده كامپيوتري است. كاربران سيستم مي توانند عمليات گوناگوني را بر روي اين فايل ها انجام دهند، مانند:

  • افزودن فايل هاي جديد به بانك اطلاعاتی
  • افزودن داده ها به فايل هاي موجود
  • بازيابي داده ها از فايل هاي موجود
  • تغيير داده هاي فايل موجود
  • حذف داده ها از فايل موجود
  • حذف فايل هايي از بانك اطلاعاتي

همانطور كه گفتيم سيستم بانك اطلاعاتي، يك سيستم كامپيوتري براي نگهداري ركوردها ميباشد بدين معني كه يك سيستم كامپيوتري كه هدف آن ذخيره اطلاعات است و كاربران ميتوانند آن اطلاعات را بازيابي يا به هنگام كنند. هر چيزي كه براي يك فرد با يك سازمان با ارزش باشد، اطلاعات نام دارد. يك سيستم بانك اطلاعاتي از چهار قطعه تشكيل شده است : داده ها، سخت افزار، نرم افزار و كاربران.

دسترسی پذیری

یکی از ضروریات دستیابی به موفقیت پایدار در هر سازمانی، حفظ قابلیت دسترسی بالا به داده ها، در سطحی قابل قبول است.

اهمیت این موضوع به حدی است که وجود هرگونه اختلال در این دسترسی می تواند به وجود آورنده عواقبی جدی در هر سازمان باشد.بنابراین به جرأت می توان گفت، سهولت و پایداری در دسترسی به داده ها می تواند عاملی تأثیرگذار در عملکرد تجارت شما محسوب شود قابلیت دسترسی و یا دسترسی پذیری (Availability) به طور کلی به معنای میزان دسترسی یک سامانه برای کاربران آن است.در دسترس بودن در چارچوب یک سیستم رایانه ای، در واقع به سطح دسترسی کاربر به اطلاعات و داده ها و یا منابع در قالبی صحیح اشاره می کند.عملکرد یک سیستم اطلاعاتی باید به نحوی باشد که قابلیت دسترسی به داده ها در هر زمانی ممکن بوده و به بهترین شکل این اطلاعات را در اختیار کاربران خود قرار دهد.

لذا این انتقال داده و اطلاعات یقیناً در راستای دستیابی به سود و یا هدفی خاص صورت می پذیرد.به همین جهت حفظ این سطح دسترسی تنها در صورت اجرای کلیه موارد ایمنی امکان پذیر است.علاوه بر این، تشخیص و شناسایی مشکل و یا به اصطلاح خرابی در سیستم، در کمترین زمان ممکن نیز عاملی مهم است که در راستای حفظ قابلیت دسترسی محسوب می شود.

003-system-integration

یکپارچه‌سازی با سایر سامانه‌های نرم‌افزاری

یکپارچه‌سازی سیستم، قرار دادن مؤلفه‌های مختلف مستقل در کنار هم برای کار به‌عنوان یک سیستم کلی است. اگر سازمان به‌جای چندین سیستم فرعی مختلف (سیستم جزیره‌ای)، آن‌ها را به یک سیستم واحد، بدون از دست دادن اطلاعات ارزشمند، متصل کند،ممکن است در حذف رقبا نیز موفق باشد. نه تنها استفاده از یک سیستم به‌جای چند سیستم هوشمندانه‌تر است، بلکه نتایج دقیق‌تری را نیز حاصل می‌کند. با این حال، ادغام سیستم یک فرایند پیچیده است و در هر مرحله از فرآیند ادغام سیستم‌ها، می‌توان مقدار زیادی از داده‌های کم‌ارزش را حذف کرد.
زی فریم این قابلیت را دارد که با دیگر سیستم ها همکاری کند و همچنین در میان چندیدن نرم افزار قرار بگیرد و ارتباط فی مابین آنها را از حالت مش به حالت متمرکز در بیاورد

004-remote-control

پشتیبانی از راه دور

مدل توسعه نرم افزار با زی فریم مبتنی بر RPC میباشد که این مکانیزم فی مابین محیط توسعه و محیط اجرایی میباشد در نتیجه توسعه دهنده از هر مکانی این قابلیت را دارد که نرم افزار خروجی را به صورت برخط ویرایش نماید و در اختیار کاربر نهایی قرار دهد

مانیتورینگ

مانیتورینگ کارکردی و مانیتورینگ غیر کارکردی خدماتی میباشد که زیر ساخت زی فریم به استفاده کنندگان میدهد مواردی همچون استفاده از سرویس ها و فرم ها بر اساس مدل کسب کار و یا مانیتورنگ لایه بانک اطلاعاتی و زمان اجرای مولفه های موجود در سامانه از قابلیت های این بستر میباشد ، که میتواند توسعه دهنده و استفاده کننده نرم افزار را در مسیر بهتری برای بهبود سیتستم قرار دهد

005-alert-sign

مدیریت پیغام و خطا

خطاها در دنیای نرم افزار همیشه اتفاق می‌افتند. این خطاها ممکن است شامل یک ورودی کاربر نامعتبر یا یک سیستم خارجی بدون پاسخ و یا یک خطای ساده برنامه نویسی باشد. در ربرنامه نویسی بسیار مهم است که خطاها و چگونگی برطرف کردن آن ها را بشناسیم. در همه این شرایط خطاها در زمان اجرا رخ می‌دهند و برنامه باید آنها را کنترل کند. در غیر این صورت به درستی عمل نکرده و نمی‌تواند درخواست‌های بعدی را پردازش کند ، زی فریم به کاربران این امکان را میدهد که به سادگی بتوانند مدریت خطا های رخ داده در سامانه را در هر لایه ای که باشد را مشاهده و مدیریت نمایند .

Globalization

گلوبال شدن، به معنی توانا ساختن نرم افزارهای درحال توسعه است که بتوانند در محیط های چند زبانه و به صورت محلی به خوبی عمل کنند.زیفریم با توجه به گلوبالیزشن شامل ترجمه برنامه ها و محلی سازی آن ها است.

001-keyboard

قابلیت ترجمه به زبان های دیگر

قابلیت ترجمه به برنامه ها اجازه می دهد که به چند زبان، ترجمه شوند، بدون آن که نیاز باشد منطق نرم افزار داپلیکیت شود.

best tracker