از آنجایی که لیست فرم ها و سرویس ها و همچنین مکانیزم کارکرد آنها در موتور اجرایی زی فریم به این صورت طراحی شده اند که اطلاعات و ساختار آنها Cache می شود، بنابراین چنانچه در زی فریم یک فرم و یا یک سرویس جدید توسعه داده شود، حتما باید از پاک کردن Cache اطلاعات در داخل موتور اجرایی زی فریم اطمینان حاصل کرد. برای انجام این کار از منوی Server گزینه Application Cache Management انتخاب می شود تا پنجره زیر باز گردد.
همانطور که در قسمت Debug Server Address در نوار بالای این پنجره مشاهده می شود، URL سامانه اجرایی در این قسمت قرار گرفته است، زیرا در زمان تعریف اپلیکیشن یا سیستم، آدرس URL سامانه اجرایی در آن وارد شده است. چنانچه این کار تا کنون صورت نگرفته باشد آنگاه هیچ آدرسی در قسمت Debug Server Address وجود نخواهد داشت و cache کردن امکان پذیر نخواهد بود. دلیل این امر آن است که این آدرس مسیر ارسال پیام های زیر ساختی به سمت نرم افزار اصلی را برای ZIDE مشخص می کند.
در پنجره Application Cache Management برای مدیریت فرایند Cache کردن، دکمه هایی وجود دارد که در ادامه توضیح داده می شوند.
با کلیک بر روی این دکمه، اطلاعات بارگذاری شده سمت سرور پاک شده و موتور اجرایی برای اجرای فرایندها به بانک اطلاعاتی Meta Data رجوع خواهد کرد تا سیستم طبق آخرین تغییرات بارگذاری شود (هر زمان در سامانه تغییراتی اعمال شود، برای مشاهده تغییرات در سامانه خروجی باید بر روی این دکمه کلیک نمود). به این کار در زی فریم Clear Cache گویند.
با استفاده از این دکمه، زی فریم گزارشی از مقادیر بارگذاری شده در قسمت cache مانند تمام مقادیر، نوع مقادیر، میزان حجم بارگذاری شده، زمان اجرا و برخی موارد دیگر ارائه می کند.
با انتخاب این دکمه، سامانه از mode کارکردی در حالت Developer Mode خارج می شود.
زمانی که بر روی این دکمه کلیک شود، یک خروجی شامل لیست Query های اجرا شده در موتور اجرایی به همراه خطاها، زمان اجرا و غیره نمایش داده می شود.
با استفاده از این دکمه می توان اطلاعات آماری در مورد تمامی سرویس های استفاده شده، زمان اجرا و تعداد خطاها را مشاهده نمود.
با استفاده از این دکمه می توان آمار مربوط به اجرای فرم ها و گزارش های مرتبط با کارایی (Performance) را مشاهده نمود.
از این دکمه برای دریافت یک خروجی آماری (در قالب یک فایل اکسل) از تمامی فرمها و سرویس های اجرا شده استفاده می شود.
گروه توسعه زیر ساخت نرم افزاری زی با نام تجاری Zframe، با بهره گیری از نیروهای متخصص و مجرب با رویکردی نوآورانه از سال 1387 فعالیت خود را آغاز و اقدام به تولید نرم افزار قدرتمند زی فریم نمود.
زی فریم به عنوان یک محصول نرم افزاری (SPL) در واقع همچون یک خط تولید نرم افزار است که با استفاده از آن می توان به سرعت، بدون نیاز به تسلط به دامنه وسیعی از تکنولوژی ها، یک نرم افزار مبتنی بر وب کارا، امن و یکپارچه تولید نمود.