در قسمت نوار ابزار زی فریم ابزاری با نام Workflow وجود دارد که با استفاده از آن می توان فرم های ساخته شده با زی فریم را دسته بندی و نمایش آنها را مدیریت کرد. در هر پروژه کاری بسته به نیاز، ده ها و یا شاید صدها فرم وجود داشته باشد که در صورت عدم دسته بندی، استفاده از آنها بسیار دشوار خواهد شد. از طرف دیگر، از آنجایی که ممکن است در یک پروژه، فرمهایی ساخته شوند که هنوز زمان انتشار آن نرسیده است، تنها فرمهایی نمایش داده می شوند که درون یکی از این دسته بندی ها (Workflow) قرار گرفته باشند. می توان workflow را به یک درخت تشبیه کرد که دارای چند شاخه اصلی و هر شاخه اصلی دارای چند شاخه فرعی است که فرم ها به عنوان میوه های این درخت حتما باید به یک شاخه متصل باشند.
برای نمایش دادن فرم در خروجی نرم افزار، فرم مورد نظر باید حتما به یک Workflow اختصاص داده شده باشد.
برای دسته بندی فرم ها نیاز است تا فرم ها ابتدا به یک یا چند دسته کلی تقسیم شوند که به آن سر دسته گفته می شود. سپس می توان هر کدام از آن سردسته ها را به دسته های جزئی تر یا زیردسته نیز تقسیم نمود. در پروژه های بزرگ که دارای ده ها و یا صد ها فرم هستند، این نوع دسته بندی گریز ناپذیر است. در زی فریم برای ایجاد یک سر دسته از Top Workflow و برای ساخت زیر دسته و ایجاد زیر مجموعه از Child Workflow استفاده می شود.
پروژه ای را در نظر بگیرید که در آن تعدادی فرم وجود دارد و کاربر باید بتواند آنها را در خروجی نرم افزار مشاهده کند. برای این کار ابتدا باید یک Workflow ساخته شود تا فرم های مورد نظر را بتوان به آن اختصاص داد. به عنوان مثال یک فرم با نام frmPerson را در نظر بگیرید که می خواهیم آن را به یک Workflow با نام "تعاریف پایه" اختصاص دهیم و همچنین، کاربر ادمین (Admin) تنها کسی باشد که قادر به مشاهده این فرم است.
اگر به یک کاربر دسترسی به workflow داده نشود، Workflow در خروجی برنامه برای آن کاربر قابل مشاهده نخواهد بود.
برای نمایش فرم ها نیاز به حداقل یک Workflow است تا فرم ها به آن اخصاص داده شود.
در صورت وجود چند گروه کاری می توان دسترسی به Workflow را در اختیار چند گروه کاری قرار داد.
گروه توسعه زیر ساخت نرم افزاری زی با نام تجاری Zframe، با بهره گیری از نیروهای متخصص و مجرب با رویکردی نوآورانه از سال 1387 فعالیت خود را آغاز و اقدام به تولید نرم افزار قدرتمند زی فریم نمود.
زی فریم به عنوان یک محصول نرم افزاری (SPL) در واقع همچون یک خط تولید نرم افزار است که با استفاده از آن می توان به سرعت، بدون نیاز به تسلط به دامنه وسیعی از تکنولوژی ها، یک نرم افزار مبتنی بر وب کارا، امن و یکپارچه تولید نمود.