از این فرم به عنوان فرم پیش فرض در زی فریم استفاده شده است. به این صورت که هر زمان یک فرم ساخته شود، زی فریم به صورت خودکار مدل Gridform را برای آن در نظر گرفته که بر اساس نیاز می توان نوع آن را تغییر داد. به عبارت دیگر، زمانی که فرم هایGrid بارگذاری می شوند، سطرهای اطلاعاتی موجود در جدول مربوط به فرم (که اطلاعات آن قابل ویرایش هستند) به حالت Grid نشان داده خواهند شد؛ مانند فرم لیست دانش آموزان. در زی فریم، هر فرم Grid دارای یک نوار ابزار است که برای آشنایی با ابزارهای موجود در آن می توانید به آموزش نوار ابزار فرم مراجعه نمایید.
برخی فرم ها (مانند فرم جستجوی دانش آموزان) به منظور جستجوی اطلاعات ساخته می شوند. به همین منظور مدل Searchform در زی فریم طراحی شده است تا از آن برای ساخت چنین فرمهایی استفاده شود.
زمانی که باید گزارشی نمایش داده شود، در برخی موارد نیاز به دریافت اطلاعاتی به عنوان پارامتر برای پردازش گزارش خواهیم بود. این نمونه فرم، توسعه دهنده را برای ساخت چنین فرم هایی کمک خواهد کرد.
در بعضی موارد نیاز است تا کاربر اطلاعات اولیه را وارد نموده و سپس به ازای این اطلاعات، چندین رکورد دیگر ثبت کند. به عنوان مثال، کاربر هنگام پرکردن فرم استخدام، مشخصات اولیه را وارد می کند و بعد به هر تعداد که لازم دارد مشخصات تحصیلی را می تواند وارد کند. در این مثال فرض کنید کاربر اول ۳ رکورد برای مشخصات تحصیلی خود ثبت کند، کاربر دوم ۵ رکورد، کاربر سوم ۲ رکورد و ...، در نتیجه تعداد رکورد مرتبط با مشخصات تحصیلی برای هر کاربر متغیر خواهد بود. در این گونه موارد اطلاعات اولیه یکبار در فرم Master (مشخصات اولیه کاربر) ثبت شده و تعداد رکوردهای اطلاعاتی بعدی که متغیر هستند (مانند مشخصات تحصیلی) در فرم Detail ثبت خواهند شد.
فرم های Binding به منظور ساخت چنین ساختاری طراحی شده اند. لازم به ذکر است که این نوع از فرم فقط در حالت nested کاربرد دارد.
در زی فریم به صورت پیش فرض برای فرم ها نوار ابزاری وجود دارد که شامل مواردی همچون ثبت رکورد جدید، ویرایش، حذف و ... (برای آشنایی با این نوار ابزار به آموزش نوار ابزار فرم مراجعه نمایید) است. زمانی که در فرم مورد نظر، نیازی به این موارد و همچنین نیازی به نمایش Grid برای رکوردهای موجود نباشد، می توان از این مدل فرم استفاده نمود.
در برخی سامانه ها نیاز به نمایش لیستی از اطلاعات به صورت پشت سر هم است که همگی دارای یک ساختار هستند؛ مانند لیست نمونه سوالات امتحانی به همراه پاسخ های چندگزینه ای آن. به همین منظور در زی فریم، امکان توسعه چنین ساختاری توسط مدل RepeatFrom فراهم شده است.
لازم به ذکر است که این مدل از فرم نیز مانند فرمهای Binding، تنها در حالت Nested کاربرد دارد.
اگر در برنامه ای نیاز به نمایش چندین فرم داخل Tab یا سربرگ های متفاوت باشد، برای ساخت اینگونه فرم های بسیار کارآمد، از مدل Tab Container استفاده خواهد شد. این حالت از فرم نیز یک مدل فرم تو در تو است.
گروه توسعه زیر ساخت نرم افزاری زی با نام تجاری Zframe، با بهره گیری از نیروهای متخصص و مجرب با رویکردی نوآورانه از سال 1387 فعالیت خود را آغاز و اقدام به تولید نرم افزار قدرتمند زی فریم نمود.
زی فریم به عنوان یک محصول نرم افزاری (SPL) در واقع همچون یک خط تولید نرم افزار است که با استفاده از آن می توان به سرعت، بدون نیاز به تسلط به دامنه وسیعی از تکنولوژی ها، یک نرم افزار مبتنی بر وب کارا، امن و یکپارچه تولید نمود.