زی‌فریم چیست؟

زی‌فریم، یک چهارچوب توسعه‌ نرم‌افزار بومی است که همزمان عملکرد یک خط تولید نرم‌افزار (SPL)، میان‌افزار و فریم‌ ورک را دارد. این نرم‌افزار به سازمان و استارت آپ ها کمک می‌کند که طراحی، تولید، توسعه و نگهداشت انواع نرم‌افزارهای (Transaction) پیشرفته مبتنی بر وب را از طریق یک مدلسازی جامع و با کمترین میزان کدنویسی در کوتاه ترین زمان انجام دهند. زی‌فریم، رویکردی سیستماتیک به منظورهرچه کارا نمودن گردش کار یک سازمان است، و تولید نرم‌افزارهای سازمانی و اپلیکیشن‌های مبتنی بر وب را برای سازمان‌ها و استارت‌آپ‌ها ،به منظور دریافت اطلاعات از کاربر، پردازش و ارائه پاسخ دقیق با بالاترین کیفیت، سریعترین زمان و کمترین هزینه را آسان کرده است. تجهیز تیم توسعه در سازمان‌‌ها به زی فریم ، فرآیند توسعه نرم‌افزار را کم هزینه‌تر، سریع‌تر و یکپارچه‌ می‌کند.

مزایای توسعه نرم افزار با زی‌فریم

زی‌فریم، به سازمان‌ها کمک می‌کند فرآیند تولید، توسعه، تغییر و نگاهداشت نرم افزار خود را سریعتر، با هزینه کم‌تر و چابک تر انجام دهند

  • کاهش هزینه توسعه
  • کاهش هزینه نگهداری
  • کاهش هزینه تست و ارزیابی  
  • کاهش هزینه نیروی انسانی
  • افزایش سرعت تولید
  • افزایش سرعت توسعه
  • تسهیل مدیریت تغییرات
ag
  • نیاز به یک تحلیلگر
  • نیاز به یک برنامه نویس ارشد
  • تشکیل تیم از برنامه‌نویس‌های جونیور و متوسط

عملکرد زی‌فریم

خط تولید نرم افزار
فریم‌ورک
میان افزار
پایگاه دانش

زی‌فریم دارای عملکرد یک خط تولید نرم‌افزار است، بنابراین کدهای سمت کلاینت، بک اند، کوئری های CRUD، جدول های پایگاه داده و روابط میان آن ها را بنا بر درخواست برنامه‌نویسان به صورت خودکار ایجاد می کند. سورس کدهای تولید شده در لایه طراحی، منطق و پایگاه داده ها توسط زی‌ فریم در داخل نرم‌افزارها، پروژه ها و حتی خارج از بستر زی‌ فریم نیز قابل استفاده است. بهره‌گیری از این عملکرد، کاهش زمان توسعه، کاهش هزینه پیاده سازی و منابع انسانی، بهره‌ وری افزوده و امنیت را در توسعه نرم‌افزار به همراه دارد. گروه توسعه زیر ساخت نرم‌افزار زی، با استقرار بستری مناسب، تلاش می‌کند دغدغه‌های مدیریتی، زمانی، مالی، فنی و غیر فنی رایج در سیستم های تولید نرم‌ افزار را کاهش دهد.

زی فریم عملکرد یک فریم‌ ورک را دارد، بنابراین در توسعه نرم‌افزار با زی‌ نیازی به حل مشکلات تکراری و رایج به صورت دستی و سنتی ندارید. در زی فریم توابع و کتابخانه های بسیاری تعریف شده که برنامه نویسان می توانند به راحتی ،از آنها برای توسعه نرم افزار استفاده کنند. استفاده از این الگوهای صحیح موجود ، امنیت نرم‌افزار توسعه‌ یافته بر بستر زی فرم را نیز ارتقا می دهد. گروه توسعه زیر ساخت نرم‌افزار زی کدهای این توابع و کتابخانه ها را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد تا بسیار سریعتر و گاهی تنها با یک کلیک به مدیریت دسترسی به اطلاعات، پردازش داده و گرفتن خروجی بپردازند.

از طرف دیگر، زی فریم کارکرد یک میان افزار را دارد و می تواند مانند یک پروکسی، مترجم، API و یا تجمیع کننده عمل کند و پل ارتباطی میان دو نرم افزار یا سرویس باشد. زی فریم یک برنامه کامپایل شده ی در حال اجرا است که سرویس‌های در حال اجرا مانند مانیتورینگ، محافظت از داده ها با ابزارهای امنیتی موجود در آن را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد. بنابراین برنامه نویسان ،پس از اقدام به درخواست یک سرویس، می توانند به صورت لحظه ای و زنده اجرای درخواست خود را مشاهده کنند.

زی فریم همگام با تکنولوژی روز جهان در راستای حرکت به سمت سیستم های خبره (Expert Systems) به مثابه یک پایگاه دانش نیز عمل می کند. در این سامانه به منظور استفاده حداکثری از خرد و تجربه جمعی، امکان جمع آوری و ذخیره سازی اطلاعات پیچیده ساختارمند و بدون ساختار فراهم شده است تا توسعه دهندگان بتوانند از فایل ها و داده های موجود در آن جهت تسریع فرایند توسعه نرم افزار و پرهیز از خطاهای احتمالی در حین توسعه دوری کنند.

زی‌ فریم مجموعه ای از تکنولوژی ها است که هر سه لایه رابط کاربری، منطق برنامه و پایگاه داده را مدیریت می‌کند. هر یک از این لایه ها بر اساس تکنولوژی و کتابخانه های متنوعی عمل می‌کنند که زی فریم با تمامی آن ها سازگار است.

لایه های زی فریم

طراحی رابط کاربری

در این لایه با تکنولوژی های React، Angular، Flutter که همگی بر مبنای HTML و جاوااسکریپت عمل می کنند سازگار بوده و خروجی نرم افزار را به صورت انگولار و ری‌ اکت ارائه می دهد. همچنین استفاده از خدمات وب‌سرویس ها مبتنی بر تکنولوژی های REST، SOAP را نیز پشتیبانی می‌کند.

لایه منطق

علاوه بر استفاده از زبان های مختلف همچون جاوا و جاوااسکریپت، می توان منطق را تحت دیتابیس (درون یا بیرون از آن) نیز پیاده سازی نمود. به عنوان مثال در ارتباط با دیتابیس اوراکل، فرایند PL نویسی می تواند یا داخل موتور اجرایی برنامه و تحت دیتابیس و یا مستقیما درون دیتابیس نوشته شود تا در قالب یک procedure اجرا شود. به عبارت دیگر می توان business logic را داخل زی فریم با استفاده از ابزارهای آن پیاده سازی کرد.

لایه پایگاه داده‌ها

با 5 پایگاه داده اصلی MSSQL، Oracle، MySQL، IBM DB2 و PostgreSQL که هر کدام به عنوان یک تکنولوژی شناخته می شوند هماهنگی کامل دارد. از آنجایی که تکنولوژی اتصال به بانکهای اطلاعاتی نیز از یکدیگر متفاوت است، زی فریم به تناسب هر یک از این 5 نوع دیتابیس از best practice همان دیتابیس استفاده می کند.

درصد کد نویسی زی فریم

با زی‌فریم به کمترین میزان کدنویسی نیاز دارید

در دنیای امروز، نیارمندی‌های‌ سازمان‌ها و برنامه‌نویسان تغییر کرده است. با توجه به سرعت تغییرات و پیشرفت تکنولوژی، سازمان‌ها ترجیح می‌دهند تمرکز خود را برای استخراج نیازمندی‌ها و تحلیل گذاشته و زمان و هزینه کمتری را صرف توسعه و برنامه‌نویسی کنند.
در فرایند تولید نرم افزار بخشی از زمان صرف تحلیل و بخشی صرف کدنویسی و پیاده سازی می‌شود. در حال حاضر حدود 30 تا 40 درصد زمان صرف پیاده سازی زیر‌ساخت‌های آن می‌شود، درحالی که رویکرد صحیح آن است که تولید کد و پیاده سازی آنها به رایانه‌ها محول شده و سازمان‌ها دانش و تجربه خود را در فرایند تحلیل و طراحی نرم افزار صرف کنند.
گروه توسعه زیرساخت نرم‌افزاری زی، با درک نیازمندی‌ها، با استفاده از زی‌ فریم به توسعه دهندگان نرم‌ افزار و سازمان ها این امکان را می‌دهد تا بر روی حل مسائل خود تمرکز کرده و با کمترین میزان کدنویسی با حفظ کیفیت، ارتقا امنیت و سرعت، از حجم کدنویسی‌های تکراری کاسته و زمان لازم برای تحلیل و طراحی داشته و درنتیجه سیستم‌های نرم‌ افزاری قوی و یکپارچه تولید کنند.

زی‌فریم مستقل از تکنولوژی عمل می کند

یکی از دغدغه‌های سازمان‌ها در توسعه نرم‌ افزارهای سازمانی، از بین رفتن زبان‌های برنامه نویسی و جایگزین شدن آن ها با زبان‌ های برنامه نویسی جدید است. این مساله سازمان ها را در آینده با چالش‌ هایی در توسعه نرم‌افزار‌های سازمانی و منابع انسانی روبرو می‌کند.
زی‌فریم، با تمرکز بر روی مدلسازی نرم‌افزاری برای کسب و کارها، رویکرد استقلال از وابستگی به یک تکنولوژی خاص را در توسعه دارد. در این راستا گروه توسعه زیرساخت نرم‌ افزاری زی، خروجی زی‌فریم را از زبان برنامه نویسی #C که چندین سال به عنوان زبان برنامه نویسی زی‌ فریم استفاده می شد، به زبان قدرتمند جاوا تغییر داد.
رویکرد توسعه نرم‌افزار بدون وابستگی به تکنولوژی خاص، به سازمان شما کمک می‌کند در آینده نرم‌افزارهای سازمانی مبتنی بر چهارچوب زی‌ فریم را بدون نگرانی از ورود زبان‌های جدید برنامه نویسی حفظ کرده و توسعه دهید.

لوگو زیر ساخت نرم افزار زی فریم
بومی بودن زیرساخت نرم افزار زی فریم

زی‌فریم یک نرم افزار ایرانی است

توسعه نرم‌افزار مبتنی بر نرم‌افزارهای خارجی در ایران، شرکت های ایرانی را با چالش‌هایی مانند هزینه های سنگین توسعه، ضعف و یا نداشتن خدمات پشتیبانی، عدم تطابق زیر ساخت‌ها و فرآیندها روبرو می‌کند.
زی‌فریم، توسط تیم توسعه با تجربه و در طی 11 سال به صورت کاملا بومی در ایران پیاده‌سازی و توسعه داده شده است. در توسعه این نرم‌افزار با توجه به نیازها و چالش های نرم‌افزاری در ایران و استانداردها و تکنولوژی های به روز بین المللی، به سازمان های ایرانی کمک می‌کند که با کم ترین هزینه و زمان بتوانند سیستم های نرم افزاری خود را توسعه داده و با سایر سیستم ها  یکپارچه سازند.

توسعه نرم‌افزار با زی فریم را همین الان آغاز کنید

یادگیری با زی فریم
flow_image_not_found
flow_image_not_found
shape_image_not_found
shape_image_not_found
shape_image_not_found
shape_image_not_found
best tracker