ما روزانه نرم افزار های بسیاری را به کار می گیریم که با استفاده از اینترنت اجرا می شوند. نکته قابل توجه آن است که این برنامه ها تماما آن چیزی نیستند که در ظاهر دیده می شوند. این برنامه ها یا نرم افزارها از بخش ها و قسمت های مختلف زیادی تشکیل شده اند که کاربران تنها حدود 20 درصد از کل آن را مشاهده می کنند. چرا که آن چیزی که مشاهده می شود در واقع محیطی برای ارتباط بهتر با نرم افزار است تا به آنها برای تعامل بهتر با نرم افزار و استفاده از خدمات آن کمک کند. به عبارتی پردازش های اصلی و بزرگ نرم افزارها در پشت صحنه انجام می شود که اجرای وب سرویس ها یکی از این پردازش ها است.
• برای استفاده از بخش های مختلف نرم افزاری نیاز به ارتباط بین این بخش ها و سرویس ها خواهد بود. این ارتباط نیاز به زبان ارتباطی استاندارد دارد که برای این کار از دو زبان ارتباطی JSON و XML استفاده می شود.
وب سرویس نویس ها باید با زبانهای ارتباطی JSON و XML آشنا باشند.
در دنیای امروز موارد بسیاری هستند که از وب سرویس ها استفاده می کنند که از میان آنها می توان به وب سایت ها (Web Browser)، برنامه های موبایلی (Mobile Application)، برنامه های ویندوزی (Windows Application)، درگاه های پرداخت (Payment Gateway)،خدمات بانکی(Banking Services)، پردازش داده ها (Data processing) و ... اشاره کرد.
گروه توسعه زیر ساخت نرم افزاری زی با نام تجاری Zframe، با بهره گیری از نیروهای متخصص و مجرب با رویکردی نوآورانه از سال 1387 فعالیت خود را آغاز و اقدام به تولید نرم افزار قدرتمند زی فریم نمود.
زی فریم به عنوان یک محصول نرم افزاری (SPL) در واقع همچون یک خط تولید نرم افزار است که با استفاده از آن می توان به سرعت، بدون نیاز به تسلط به دامنه وسیعی از تکنولوژی ها، یک نرم افزار مبتنی بر وب کارا، امن و یکپارچه تولید نمود.